onsdag 19 augusti 2009

Heartland på Engelska!



Kommer ni ihåg Lauren Brooke?
inte? Hon som skrivit serien Heartland?
Ja, nu mindes du vist!



Amys syster har förlåvat sig och hon och Sott (Heartlands veterinär) ska på semester i Australien. Lou förslog att de kunde hälsa på deras pappa och Scott sa okej. Amy hade inte alls tänkt följa med, men ändå slutade det med at thon sat på planet till Australien för att hälsa på hos sin pappas ranch.
Allt blir ett fiasko!
Men sedan när ho pratade med Ty förstod hon varför. Ingen såg henne som Amy, som kunde jättemycket om hästar och deras behov, nej alla ser henne som Amy, deras chefs dotter.
När hon inställer sig sådär så går allt lättare. Hon kommer tillomed nära Lilly som är henne halvlillasyster.

Tycker att den är värd att läsa, men ingen av böckerna jag tipsar om nu, finns på svenska.

Jag komemr inte ihåg så mycket ur denna exemplar. Bara att amy måste släppa sitt envishet och öppna sig mot nya förändrignar. Både de goda och de dåliga.
Äntligen lov! Amy som nu går på Collage (universitet typ) kommer hem till heartlnad under lovet. Där möts hon av alla hon känner, förutom en tjej..som hon inte vet vem det är. Men får snart klar för sig att hon tagit Amys hjälp i stallet med mokningen och sånt.
Spänningen mellan henne och Ty är knepig. De hade inte sets sedan de gjort slut. En dag kommer hon på att Ty är ihop med den nya tjejen. Hon blir förvånad och..lite svartsjuk?
Men sedan acepterar hon efter en rätt så dramatisk natt att de bara kommer bli vänner, och partners i deras gemensama jobb, att hjälpa hästar!

Inga kommentarer: