söndag 7 juni 2009

Kinappad fyraåring? Del 1

Jag kan inte tro mina ögon. På sidan stor allt om mig, fast det ändå inte gör det!
Det står inte mitt namn, inte min ålder,inte min föddelsedatum, men resten stämmer så bra! 

Så här stor det på sidan:

Namn: Miley Sabrina Gabriella Malc 
Ålder när kidnappningen ägde rum: fyra år (1999)
Nuvarnade ålder: fjorton 
Födelsedatum: 6 November
Utseende: Långt lockigt mörkthår. bruna ögon med smala läppar. Mellan ovalt huvud. fräknar vid näsan som var rund. (Klicka här för att se ungefär hur Miley ser ut idag) 


Jag klickade på länken och fick en chock. Flickan på bilden var ju nästan lik mig! Men inte kan väl jag vara henne? Jag är ju bara adopterad, inte kidnappad! Jag fortsatte skrolla ner och läsa faktan. 

Kiddnapningsdatum: 2 November
Var?: Tennessee, U.S.A.


Li
te om Mileys familj oc dagen hon blev kidnappad: Miley mamma Samantha Malc hade varit med lilla Miley på en ritt i skogen. När de tog en paus så hade Miley sprungit efter en liten kaninunge. När Samantha följde efter henne var hon borta. 
Mileys pappa Billy jobbade den dagen tills klokcan sju på kvällen. När han kom hem fann han Samantha i hysteriskt tillstånd. De ringde polisen men de kunde inte hitta något. FBI blev inblandad men inte änns de kunde hitta lilla Miley. 
Familjen som består nu av Mileys mamma, pappa och hennes två äldre börder väntar på att få hem lilla Miley igen. Därför ber vi nu alla som känner någon som ser ut som Miley att ta kontakt med oss vid detta nummer:


Jag kunde inte låta bli att känna medlidnde med familjen. Det fanns ett gruppfoto på alla i familjen innan MIley försvan såg jag och kollade på den. OH! vad Miley var söt...Hur kan någon vilja göra ett så fint litet barn något sådan hemskt? 

- Gabriella! ropade Tim utanför mitt sovrumsdörr. 
- JA? sa jag. 
- Maten e klar! sa han. Jag sprade sidan i favoriter och sat datorn på villoläge. Sedan öppnade jag dörren. Tim kollade misstänksamt på mig. 
- Vad håller du på med? Jag har ståt här o ropat i minst tio minuter! sa Tim. 
- inget, sa jag snabbt, satte mig på trappräket för att åka ner istället för att gå ner fför trapporna som Tim gjorde. 
- Du har något för sig, sa han innan jag försvann in i köket. Under måltiden kunde jag inte låta bli att tänka på lilla Miley.
* Jag kän väl ändå inte vara henne? Mina föräldrar vet säkert inte änns hur man bryter sig in i ett hus, hur ska de då kunna vetta hur man kidnappar en liten flickan så skikligt (stavning) att inte änns FBI kan få några spår? 

Inga kommentarer: